Waar kunnen we je mee helpen?

Ons team bestaat uit een groep mensen met ieder een eigen expertise op het gebied van evenementen, entertainment, catering en techniek. We hebben veel ervaring in huis en helpen graag met het A-Z organiseren van een evenement.

MEET THE TEAM

Team VasimEvents: Simon

Simon Vennekens

Eigenaar VasimEvents

contact@vasimevents.nl

Team VasimEvents: Lotte

LOTTE KUIJPERS

Eventmanagement

lotte@vasimevents.nl

Team VasimEvents: Heleen

Heleen Poos

Eventmanagement

heleen@vasimevents.nl

Luuk Haring

Eventmanagement

luuk@vasimevents.nl

EVA Heurkens

Eventmanagement

eva@vasimevents.nl

Team VasimEvents: Jaap

Jaap kamps

Eigenaar VasimEvents

contact@vasimevents.nl

Team VasimEvents: Ed

Ed Verkuijlen

Eigenaar VasimEvents

contact@vasimevents.nl

Team VasimEvents: Paul

Paul vennekens

Administratie

contact@vasimevents.nl

YOURI VERDONK

Eventmanagement

youri@vasimevents.nl

Vacature Event medewerker

Ons enthousiaste team zoekt versterking! Heb jij een echt horecahart en is het jouw passie om events tot een succesvol einde te brengen? Dan zoeken wij jou! Om de ambitieuze groei en het succes van VasimEvents te Nijmegen uit te bouwen zijn wij op zoek naar een gedreven Event medewerker. 

Onze organisatie 

We zijn een klein vast team met daarnaast een groot en vast netwerk van partners, leveranciers, freelancers en een flexibele schil van barpersoneel en event-ondersteuners. We organiseren van A tot Z. We denken mee vanaf de eerste aanvraag, ontwikkelen nieuwe concepten en voeren deze uit.  

Jouw rol 

Als Event Medewerker ondersteun je de Event Managers bij zowel de op- en afbouw als het draaien van evenementen. Tijdens congressen of feesten tot 200 personen ben je het directe aanspreekpunt van de klant en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je stuurt collega’s aan, schakelt waar nodig met de catering of techniek en draait zelf ook mee achter de bar en in de bediening. 

Profiel werknemer 

 • Je hebt ruime horeca-ervaring  
 • Je bent zelfstandig 
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid en bent optimistisch ingesteld 
 • Je hebt geen 9 – 17 mentaliteit 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs  

Wij bieden 

 • Een afwisselende en zelfstandige functie, die je volop mogelijkheden biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling 
 • Een dienstverband van gemiddeld 32 uur. Werkdagen en -uren zijn flexibel en in overleg 
 • De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn marktconform afhankelijk van je ervaring  (€ 1900 – € 2450 bruto per maand) 
 • Een enthousiast klein en flexibel team dat weet van aanpakken 
 • Veel contact met andere jonge creatieve mensen, op de meeste bruisende plek van Nijmegen 

  Herken jij je in dit profiel en wil je graag bij ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief en een C.V. met foto naar Lotte Kuijpers via lotte@vasimevents.nl 

  HET NYMA-TERREIN

  Industriële evenementenlocatie De Vasim in het NYMA-gebied voor groot corporate festival in Nijmegen.

  NYMA heeft een rijke geschiedenis met 3 belangrijke periodes: de Romeinse Tijd, de Tweede Wereldoorlog en het Industriële tijdperk. Nu werken we aan een nieuwe invulling van het gebied, maar het is juist dit verleden dat NYMA karakter geeft. Reden om het vast te houden en te benutten bij de herontwikkeling…

  Romeinse tijd

  Precies op de plek van NYMA bevond zich de Romeinse nederzetting Ulpia Noviomagus. Deze werd gesticht na de verwoesting van de Romeinse nederzetting in Nijmegen: Oppidum Batarorum (de oudste stad van Nederland). De ligging aan de Waal maakte het interessant, omdat het handel en verkeer mogelijk maakte. Hierdoor kon de stad zich ontwikkelen en groeien.

  Tweede Wereldoorlog

  NYMA ligt pal naast stadsbrug De Oversteek, die veel meer is dan alleen een verkeersader. De nieuwe brug is vernoemd naar heldhaftige actie ‘The Crossing’, die de Amerikanen op 20 september 1944 uitvoerden tijdens Operatie Market Garden. Militaren staken in canvasbootjes de Waal over om Waalbrug te veroveren op de Duitsers. Van groot belang voor het slagen van Market Garden. De operatie lukte, maar 48 Amerikanen kwamen hierbij om het leven.

  Industriële tijdperk

  Kunstzijdespinnerij NYMA
  N.V. Kunstzijdespinnerij NYMA was vanaf 1928 tientallen jaren de grootste werkgever van Nijmegen. In de periode van wederopbouw kreeg het op export gericht bedrijf voorrang bij de toewijzing van schaarse grondstofen en bouwmaterialen. Daarnaast werd het bedrijf – in het kader van Marschallhulp – licentiehouder van het in Amerika ontwikkelde continuspinprocedé.

  Voor de machines van de nieuwe continuspinnerij was een groot gebouw nodig. Dat kwam er in 1948 tegenover het hoofdgebouw aan de zuidzijde van de Waalbandijk: De Vasim. Het werd gebouwd in een gedempt binnendijks wiel, waarvan de vorm nu nog steeds zichtbaar is in het terrein.

  Door het wegvallen van de arbeidsintensieve textielindustrie in Nederland verviel eind jaren ’50 de vraag naar garens en verplaatste de productie zich naar Azië. In 1969 sloot NYMA grotendeels haar deuren.

  CP Kelco

  In 1970 kwam er een doorstart met de productie van caboxymethelcellulose (CMC) voor onder andere zeep, verf en voedingsmiddelen. Hiermee was men in 1948 al begonnen. Het maken van CMC vond plaats onder de naam Noviant en later onder CP Kelco B.V. Na een grote brand in 2009 is de fabriek gesloten. Voor de bouw van stadsbrug De Oversteek is het oostelijke deel van de fabriek gesloopt.

  De Vasim

  Het Vasimgebouw kreeg in 1985 een nieuwe bestemming toen de sinterfabrief Vasim er onderdak vond. Het bedrijf, een dochteronderneming van de PGEM, verwerkte hier vliegas uit kolengestookte elektriciteitscentrales tot kunstgrind en lytag, een ingrediënt voor lichte betonsoorten.

  Geliefd is De Vasim onder de bewoners van Nijmegen-West nooit geweest. De bergen afvalgruis rondom de fabriek gaven veel stofoverlast en na veel verzet tegen de milieuoverlast ging het bedrijf in 2000 dicht. Sindsdien zijn er kunstenaarswerkplaatsen, een tentenverhuurbedrijf en opslagruimtes in het gebouw. De Vasim is net als CP Kelco door de gemeente aangekocht.

  De watertoren

  De watertoren is door zijn plek op de fabriek altijd een beeldmerk van NYMA geweest. En dat blijft ook zo, want het is een gemeentelijk monument.

  “Vergeeet dus nooit het merk met den dikken stompen toren. Dat kenmerkt immer het product van de Kunstzijdespinnerij NYMA te Nijmegen.”

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  We ontvangen je graag op locatie!

   

   Adres

     De Kolk 15 (in de Vasim)
   6541 AH Nijmegen

   Plan je route >>>