Algemeen

>
=
Ik wil een evenement organiseren, welke informatie hebben jullie van me nodig?

Voor het opstellen van een offerte horen we graag op welke datum je een evenement wil organiseren, met hoeveel personen je bent, wat je qua catering in gedachte hebt en hoe het programma er ongeveer uitziet.

>
=
Vanaf hoeveel personen kan ik een evenement bij VasimEvents organiseren?

Onze locatie is geschikt voor groepen vanaf 50 personen.

>
=
Mag ik met eigen leveranciers werken?

Het liefst werken we met onze eigen partners voor de catering en techniek, dan weten we waar we aan toe zijn en kunnen we de kwaliteit en veiligheid garanderen. Maar heb je nou een leverancier die écht bij jouw evenement betrokken moet zijn, dan kan dat in overleg.

We vragen hiervoor een inzichtelijke afdracht van 5%.

>
=
Kunnen jullie ook evenementen op een andere locatie organiseren?

Jazeker! We hebben ruime ervaring op het gebied van eventorganisatie, daarnaast hebben we een groep betrouwbare partners die we voor allerlei faciliteiten in kunnen schakelen.

>
=
Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving.

Als aanvulling op de routebeschrijving en geeft deze plattegrond de situering van het pand, de parkeerplaatsen en de aanrijroutes aan.

>
=
Waar kan ik parkeren?

Er is ruime (gratis) parkeermogelijkheid op het terrein voor De Vasim. Er zijn 400 parkeerplaatsen beschikbaar. Vanaf de Latensteinweg is de parkeerplaats bereikbaar en vanaf hier is het nog enkele meters lopen naar de westingang van De Vasim.

>
=
Welke hotels zijn er in de buurt?

Nijmegen heeft een grote hoeveelheid hotels, ook in de buurt van De Vasim. Zoek je voor een grotere groep gasten een hotelovernachting? Neem dan contact op met wat wij voor jou kunnen betekenen!

 • Op steenworpafstand ligt Hotel Nimma.
 • Aan de overkant van de Waal op 2 kilometer afstand zit Van Der Valk. Dat tevens naast station Nijmegen-Lent ligt. Ideaal als je met het openbaar vervoer gaat. Vanuit Van der Valk is het 3 minuten met de auto of 10 minuten op een OV-fiets
 • Bij centraal station ligt Hotel Mercure, vanuit hier fiets je in 15 minuten naar De Vasim.
 • Zit je liever in het stadscentrum dan kunnen we altijd het hippe Hotel Credible of het prachtige Hotel Manna aanraden!

>
=
Hoe zit het met de algemene voorwaarden?

Heb je een offerte van ons ontvangen? Hierin lees je welke voorwaarden voor jouw aanvraag van toepassing zijn.

>
=
Kan ik ook een publieksevenement bij jullie organiseren?

Onze fous ligt op het moment op zakelijke evenementen, we zijn helaas niet ingericht op publieksevenementen.

>
=
Hebben jullie ook mogelijkheid om te streamen?

Dat hebben we zeker! Hiervoor hebben we een samenwerking met de stream-guru’s van StudioHonig. Dat kan zowel voor online streams, hybride streams of narrowcasting. Je kan hiervoor gewoon contact opnemen met ons en wij regelen zowel de locatie, de techniek, het streamplatform als alle bijbehorende afstemming.

Techniek / service / faciliteiten

>
=
Parkeerplaatsen

Er is met 400 (gratis) parkeerplaatsen ruime parkeermogelijkheid op het terrein voor De Vasim. Vanaf de Latensteinweg is de parkeerplaats bereikbaar en vanaf hier is het nog enkele meters lopen naar de westingang van De Vasim.

>
=
Toegankelijkheid

Al onze eigen ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk. Het komt soms voor dat we buiten onze vaste zalen nog additionele ruimtes inhuren, in dat geval is het handig om van te voren de toegankelijkheidswens te bespreken.

>
=
Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving.

Als aanvulling op de routebeschrijving en geeft deze plattegrond de situering van het pand, de parkeerplaatsen en de aanrijroutes aan.

>
=
Catering

Goed en vers eten is belangrijk, dat vinden wij ook. We werken daarom met een vaste cateraar, dan weten we wat we verkopen en kunnen we de kwaliteit altijd garanderen.

One For The Road is als huiscateraar gespecialiseerd in grote en complexe eventcatering en verzorgt de catering voor o.a. MOJO, LOC700, NOS en Oerol. Deze cateraar kookt uitsluitend met eerlijke en verse producten. Je ziet wat je krijgt en de smaken zijn puur.

>
=
EVENTTECHNIEK

Een locatie is nóg mooier met goed licht én geluid. Onze vaste partners Ecolicht & Soundworks kennen het klappen van de zweep, ze draaien wereldwijd grote evenementen en weten als geen ander hoe ze De Vasim op audio- en visueel gebied mooi moet laten uitkomen.

>
=
Internet

Gratis snel en stabiel internet: er zijn meerdere Wi-Fi netwerken beschikbaar die gebruik maken van ons snelle glasvezelnetwerk (100 Mbit up and down en 500 Mbit up and down). De netwerken kunnen aangepast worden met eigen netwerknaam en wachtwoord.

>
=
Laad- en losmogelijkheden

Lift
Aan de zuidzijde van het Vasim-gebouw is er toegang tot een laad- en losruimte. Vanuit hier kan direct naar de zaal beneden gelost worden (maximale doorvoer is 90 cm).

Voor de grote zaal op de eerste etage zijn twee goederenliften aanwezig. Het formaat van de liften:

▪ Diepte bovenkant: 2141 mm
▪ Diepte onderkant: 2620 mm
▪ Breedte: 1920 mm
▪ Hoogte: 2310 mm

Laad- en losmogelijkheden dijkzijde
Via de noordzijde kunnen ook grotere spullen gelost worden voor de grote zaal op de eerste etage.

Laden en lossen is alleen in overleg en geplande tijdstippen, omdat we hierbij dwars door het
gehele gebouw moeten (afstand tot zaal: 75 meter). In verband met diverse deuren zijn de laad en los mogelijkheden beperkt.
▪ Hoogte laagste deur:2290 mm
▪ Breedte smalste deur: 2050 mm

Laden en lossen westzijde
De zaal op de eerste etage kan bevoorraadt worden met een verreiker via het grote raam op de eerste etage. Dit kan alleen tijdens op- en afbouwmomenten. Een verreiker is niet standaard aanwezig op De Vasim en dient los ingehuurd te worden, inclusief gecertificeerd machinist.

>
=
Afmetingen per hal

Oeps! Deze informatie volgt snel.

>
=
Rigging opties

Licht en rigging
Patchlijst eerste etage: dit is de patchlijst van de eventzaal op de eerste etage.

Patchlijst begane grond: dit is de patchlijst van de eventzaal op de begane grond.

>
=
Plattegronden

Oeps! De plattegronden van de zalen volgen snel.

Klik hier voor de plattegrond van het buitenterrein.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

  Adres

    De Kolk 15 (in de Vasim)
  6541 AV Nijmegen

  Plan je route >>>