Op zoek naar een unieke congreslocatie in Gelderland?

Dan zit je bij ons goed. De locatie is geschikt voor congressen & symposia van 50 – 1200 personen met zalen en break-outs die zowel los als gecombineerd ingezet kunnen worden.

 

Ontworpen voor flexibiliteit

Onze congreslocatie in Gelderland onderscheidt zich door haar flexibiliteit. De zalen en break-out ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd worden ingezet, waardoor je de mogelijkheid hebt om de perfecte opstelling te creëren die past bij de aard van jouw evenement. Of het nu gaat om interactieve workshops, informatieve lezingen of levendige beursactiviteiten, onze ruimtes zijn ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen.

 

Ondersteuning en professionaliteit

Als toonaangevende congreslocatie in Nijmegen begrijpen wij dat de keuze van de locatie cruciaal is voor het succes van je evenement. Daarom bieden wij niet alleen een veelzijdige ruimte, maar ook een professioneel team dat je ondersteunt bij de planning en uitvoering. Onze congreslocatie is niet alleen een plek voor bijeenkomsten; het is een plek waar ideeën tot leven komen, netwerken gedijen en ervaringen worden gedeeld.

 

Neem contact met ons op

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en sfeer op onze congreslocatie. Of je nu een congrescentrum, congreslocatie, of beurslocatie zoekt, wij bieden de ultieme omgeving voor een geslaagd evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw volgende evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

    Adres

      De Kolk 15 (in de Vasim)
    6541 AV Nijmegen

    Plan je route >>>