Events

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie in Gelderland?

Dan ben je aan het juiste adres. Gevestigd in een icoon van een pand hebben we het doel om iconische events neer te zetten. Klein of groot, het maakt niet uit! Dit realiseren we door veel samen te werken met de meer dan 100 getalenteerde ondernemers gevestigd in het gebied. We zijn daardoor flexibel met ruimtes en ook met mogelijkheden op het gebied van programma, activiteiten en catering.

Congressen

Op zoek naar een unieke congreslocatie in Gelderland? Dan zit je bij ons goed. De locatie is geschikt voor congressen & symposia van 50 – 1200 personen met zalen en break-outs die zowel los als gecombineerd ingezet kunnen worden.

Beurzen

1500 m2 beursvloer in open ruimtes met grote raampartijen en een modern industriële sfeer. De locatie zet de toon en de levendige omgeving maakt het af. NYMA bruist en daardoor zijn we méér dan alleen een beurslocatie!

Diner, lunches & borrels

Dineren onder de oude fabrieksgewelven, een eigen foodfestival, BBQ, shared dining, borrelplankjes of een cocktailbar. Eten en drinken verbindt en het kan op zo veel verschillende manieren! We denken graag met je mee over het menu, de locatie en presentatie!

Bedrijfsevents

We zijn specialist in bedrijfsfeesten, relatiedagen en presentaties, maar we doen het graag nèt een beetje anders. We denken buiten de kaders en bundelen hiervoor de krachten met onze creatieve buren op het NYMA-terrein.

Corporate festival

De Vasim als festivalterrein met foodtrucks, DJ’s, bands en zelfs eigen merchandise? In een mum van tijd toveren we het terrein om tot festivallocatie en produceren een corporate festival op maat. We hebben zowel binnen als buiten mogelijkheden.

Online & Hybride

Stream een op maat gemaakte quiz, presentatie of radioshow live naar jouw doelgroep. Hybride? Dat kan ook! Samen met StudioHonig en Ecolicht bouwen we een studio met viercamera-setup, regieset, operators en regisseur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

    Adres

      De Kolk 15 (in de Vasim)
    6541 AV Nijmegen

    Plan je route >>>