EVENEMENTEN

Beurzen, Corporate festival, Diner, Lunches, Borrels, Online & Hybride

zoek naar een bijzondere evenementenlocatie in Gelderland?

Dan ben je aan het juiste adres. Gevestigd in een icoon van een pand hebben we het doel om iconische events neer te zetten. Klein of groot, het maakt niet uit! Dit realiseren we door veel samen te werken met de meer dan 100 getalenteerde ondernemers gevestigd in het gebied. We zijn daardoor flexibel met ruimtes en ook met mogelijkheden op het gebied van programma, activiteiten en catering.

 

Onze locatie

Met onze evenementenlocatie in het hart van Gelderland, streven wij naar het creëren van onvergetelijke ervaringen in een unieke setting. Als vooraanstaande evenementenlocatie in Gelderland en specifiek in Nijmegen, streven wij ernaar om iconische events te realiseren, ongeacht hun omvang. Ons opvallende pand fungeert als het perfecte decor voor evenementen die indruk willen maken en herinneringen willen creëren die blijven hangen.

 

Ondersteuning en professionaliteit

Wat onze evenementenlocatie nog specialer maakt, is onze nauwe samenwerking met meer dan 100 getalenteerde ondernemers in de omgeving. Deze samenwerking stelt ons in staat om flexibiliteit te bieden, niet alleen in termen van ruimtes maar ook wat betreft de mogelijkheden op het gebied van programma, activiteiten en catering. Of je nu een intiem samenzijn organiseert of een grootschalig evenement plant, wij passen ons aan aan jouw wensen en zorgen voor een naadloze uitvoering.

 

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie? Wij bieden de perfecte combinatie van stijl, flexibiliteit en professionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

    Adres

      De Kolk 15 (in de Vasim)
    6541 AV Nijmegen

    Plan je route >>>