Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024

NCCE 2024

Conferentie over Circulaire Economie

 • 500 bezoekers
 • Livestreams
 • Circulaire catering
 • 12 break-out ruimtes
 • Binnen & buiten

De kansen en uitdagingen van een circulaire economie werden op 14 maart door bedrijven, overheden, inspirators, pioniers en andere geïnteresseerden uitgebreid besproken tijdens de Conferentie Circulaire Economie. Koningin Máxima sprak over het belang van circulaire transitie, Vivianne Heijnen (staatssecretaris) en Medy van der Laan (voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken) zetten hun handtekening onder afspraken over de verder ontwikkeling van circulaire economie.

In opdracht van Helder en Duidelijk was VasimEvents hostlocatie en verzorgden we de naast de locatie ook voor de livestreams, circulaire catering en het decor.  

Livestream

De programma’s in de grote en kleine evenementenzaal waren de hele dag live te volgen. In samenwerking met StudioHonig bouwden we in beide zalen een volledige studio en verzorgden we de website van waaruit de livestream gevolgd kon worden.

 

Catering

Als host van de conferentie Circulaire Economie kan VasimEvents op het gebied van de catering binnen dit thema natuurlijk niet achterblijven.

Het eten en drinken werd volledig bereid in samenwerking met lokale helden op het gebied van duurzaamheid: leveranciers met een lage ecologische voetafdruk en de allerlekkerste producten. Producten uit de buurt van Nijmegen én uit het seizoen. Dus geen citroen of een avocado maar wintergroente en overtollig fruit. Zo serveren we een heerlijk menu voor een betere toekomst!

DECOR

Hoe geef je een circulair event cachet? Die uitdaging gingen we met decrobouwer Mixim graag aan. We ontwikkelden een decor van hergebruikt materiaal. Oude wastrommels werden stijlvolle lampenkappen, roomdividers mooie achterwandjes, perzische tapijten gaven kleur en warmte en pallets werden omgebouwd tot circulaire sokkels.

BREAK-OUT RUIMTES

Verdeeld over de hele Vasim vonden in de middag 4 deelsessies en 24 tafelsessies plaats. De Vasim is geen standaard congreslocatie, we bieden verrassende subruimtes die in samenwerking met onze huisgenoten gerealiseerd worden. Denk aan een tafelsessie tussen de trapezes van de CircusSpace, in restaurant Trafo, de dansvloer van Salsa Tipica, het klaslokaal van de HAN of het café van ROX escaperoom.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

  Adres

    De Kolk 15 (in de Vasim)
  6541 AV Nijmegen

  Plan je route >>>