5 tips: corporate festival

onmisbare tips voor een onvergetelijk bedrijfsfestival

 • Decor
 • Food
 • Programma
 • Promotie & communicatie
 • Eventsoftware

Altijd al een festival willen organiseren? Dit is het moment! Denk buiten de kaders en giet dat bedrijfsfeest of congres eens in een ander jasje, want verandering van spijs doet eten! Ons team heeft al veel uiteenlopende bedrijfsfestivals neergezet en met deze ervaring op zak hebben we een paar onmisbare tips voor jouw corporate festival!

1. decor

De plaats van het corporate festival is grotendeels al het decor van het event, dus kies een plek die aansluit bij je bedrijf! De locatie is dus al een groot onderdeel van je decor en met een paar simpele decortips tover je het festival om tot een echt branded event. Werk met de kleuren uit je huisstijl en laat dit terugkomen in de lampionnen, vlaggen en verlichting! Wil je het écht groots aanpakken? Denk dan eens aan meubilair in de vorm van je bedrijfslogo of grote 3D letters.

2. Food

Eten verbindt, dus dit is een belangrijk onderdeel van een corporate event. Kies ook hier voor een menu dat aansluit bij de identiteit van je bedrijf én ken je mensen! Voor wie organiseer je het corporate event? Waar worden zij blij van? Ga je voor een echte festivalsfeer dan kan dat niet zonder foodtrucks! Denk aan overheerlijke rendag, een lekkere pasta of een klassieke Amerikaanse burger. Eventueel aangevuld met speciale foodtrucks zoals onze koffiecaravan Billy’s of een truck met speciaalbier  .

 

3. programma

Organiseer je een congrestival? Dan heb je waarschijnlijk een programma vol met lezingen en workshops. De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus wissel inhoud af met ontspanning. Voeg sport of creatieve activiteiten toe om je bezoeker even te laten relaxen. Leren collega’s elkaar ook meteen op een andere manier kennen, mooi meegenomen! In het NYMA-kwartier zijn tientallen opties zoals een rondleiding door het gebied, een potje padel, de escaperoom, bierproeverijen, skaten en graffiti workshops.

 

4. promotie & communicatie

Zorg voor een beetje voorpret. Creëer een ludieke campagne om je evenement te lanceren. Maak een promotievideo en kondig net zoals de “echte” festivals gefaseerd het programma aan. Communiceer het programma in een blokkenschema met verschillende area’s, werk met festivalbandjes én werk voor de napret maak je natuurlijk een gave aftermovie!

 

5. Eventsoftware

Wil je weten wie er allemaal naar je festival komt? Snelle ticketcontrole bij de deur? Eenvoudig aanmelden voor activiteiten? Gemakkelijk programmawijzigingen communiceren? Kies voor eventsoftware om eenvoudig de registratie en communicatie met je gasten te regelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

  Adres

    De Kolk 15 (in de Vasim)
  6541 AV Nijmegen

  Plan je route >>>