Tip: laat je event aankleden door MIXIM

Wil je unieke aankleding voor jouw event? Dan zetten wij onze vaste partner MIXIM in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in styling en inrichting van evenementen. Van internationaal congres tot bedrijfsfeest in tropische sferen, aan elk event geeft MIXIM een eigen en unieke uitstraling. Bij MIXIM staat circulariteit voorop, wat betekent dat de materialen zo veel mogelijk worden hergebruikt en afval geminimaliseerd, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Werkwijze
MIXIM start met de inventarisatie van jouw wensen, eisen en visie voor het evenement. Dit kan een bepaald thema zijn voor jullie personeelsfeest of een stijl waar jullie aan denken voor jullie bedrijfsfestival. MIXIM denkt mee en komt uiteindelijk met een voorstel, in de vorm van een tekening, moodboard en/of 3D visualisatie.

Van tekening naar realisatie
Akkoord met de tekening? Dan gaat MIXIM aan de slag! MIXIM zorgt voor de juiste materialen en unieke items, alsook de op- en afbouw van het evenement inclusief de styling door professionele decorateurs. Zo is alles in house geregeld en kan jij je focussen op de inhoud van het event.

Om een idee te krijgen hoe het proces van tekening naar realisatie eruitziet, zie hieronder een voorbeeld van de podiumset van het event van ARK Rewilding. Voor meer voorbeelden zie: www.miximeventdesign.nl

Van tekening naar realisatie - ark rewilding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

    Adres

      De Kolk 15 (in de Vasim)
    6541 AV Nijmegen

    Plan je route >>>