Missie Mentaal

Mental Meet-up: missie mentaal

 • 100 bezoekers
 • Interactief ontvangst
 • Gastsprekers & rapper
 • Open Space
 • Netwerkborrel

Op 18 april 2024 organiseerde het gezondheidsnetwerk Alles is Gezondheid, VWS en andere partijen een nieuwe landelijke Mental Meet-Up: Missie Mentaal. Deze Meet-Up is bedoeld om mentale gezondheid meer bespreekbaar te maken, samenwerking en netwerkvorming te stimuleren en ideeën op te halen voor de Nederlandse Week van de Mentale Gezondheid.

Missie Mentaal ontving gasten uit landelijke en regionale organisaties, netwerken, initiatieven, samenwerkingsverbanden en andere vooruitstrevende gezondheidsprofessionals die zich toewijdden aan het verbeteren van de mentale gezondheid in Nederland.

Het programma van Missie Mentaal bestond onder andere uit een interactief ontvangst door Vasim Circus Space, gesprekken met bijzondere gastprekers, een Open Space Sessie en als afsluiter de rappende psycholoog Daisy Veenstra.

Om deze veelzijdige dag te faciliteren, hebben we onze benedenzaal zorgvuldig ingericht. We creëerden een open ruimte voor interactief ontvangst, gebruikten een theateropstelling voor het plenaire gedeelte en plaatsten flip-overs verspreid over de ruimte voor de Open Space Sessie. Bij aanvang van deze sessie verwijderden we in no-time de stoelen uit de zaal, waardoor de brainstorm direct kon beginnen en het programma naadloos kon verlopen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

  Adres

    De Kolk 15 (in de Vasim)
  6541 AV Nijmegen

  Plan je route >>>