Let’s Connect Nijmegen

Let’s Connect Nijmegen

Ontmoeting, inspiratie en informatie

 • 800 bezoekers
 • Stadssafari
 • Informatie & inspiratie
 • De BBQ Brandtweer 
 • Nimweegse Pubquiz

Al sinds 2014 hadden wij de eer om op het Honigcomplex de jaarlijkse pesoneelsbarbecue te organiseren. Helaas werd hier in 2021 roet in het eten gegooid door de coronapandemie. Samen met de gemeente Nijmegen organiseerde we toen de online stream ‘Let’s Connect’. Een online spelshow met quiz en puzzelvragen voor alle werknemers om elkaar beter te leren kennen en weer met elkaar on contact te komen.
Nu we eindelijk weer samen konden komen werden beide events gecombineerd!

De Stadssafari: informatie & inspiratie

De middag start met een informatief, inspirerend programma waar ook humor en plezier centraal staat. Op het programma staan bijvoorbeeld een breakdance workshop maar kunnen collega’s ook op stadssafari door de Urban Jungle van Nijmegen. De safari trekt langs verschillende projecten, gemeentelijke werklocaties en ondernemers in de stad, zodat iedereen op de hoogte is van elkaars werk en van de actuele vraagstukken die spelen in de stad.

De BBQ Brandtweer

Aan het eind van de middag laat de BBQ-Brandtweer de sirenes loeien en is het Vasim-terrein omgetoverd tot klein festival. De BBQ-Brandtweer trekt in indrukkwekkende karavaan van vintage brandweerwagens, stoere BBQ’s en smokers naar de Vasim en verzorgt heerlijk eerlijke catering.

Nimweegse PubQuiz

Als voormalig ambassadeur van de nacht weet ex-nachtburgemeester Angela Verkuijlen alles van Nijmegen. In de Nimweegse PubQuiz test ze de kennis van de medewerkers van de Gemeente Nijmegen en weten we wie zijn of haar stad het beste kent.

 Projectmanagement VasimEvents

De Gemeente Nijmegen organiseert met Let’s Connect een evenement waar organisatorisch veel bij komt kijken. VasimEvents faciliteert de locatie maar ondersteunt de gemeente ook inhoudelijk bij de productie van het programma, de communicatie en registratie van alle bezoekers en verschillende activiteiten op en buiten het terrein van De Vasim.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

  Adres

    De Kolk 15 (in de Vasim)
  6541 AV Nijmegen

  Plan je route >>>