Lamers Kerstfestival

Lamers High Tech systems kerstfstival

 • 500 bezoekers
 • Kerstdecoratie
 • Entertainment
 • 6 foodstations
 • Van A tot Z

Op het terrein was er een feestelijke mix aan activiteiten te vinden! Van een swingend optreden van “Kerstelvis” tot het spannende rad van fortuin waar je kans maakte op leuke prijzen. Creatieve geesten konden aan de slag met het maken van kerstkaarten, terwijl anderen de dansvloer onveilig maakten met hun moves op foute kersthits. Vrolijke kerstelfjes deelden gul kerstpakketten uit, terwijl dominee Bob met open armen alle gasten verwelkomde. Een fotobooth en verkleedstation zorgden voor hilarische kiekjes en momenten, terwijl de onweerstaanbare deuntjes van Donky Tonk de sfeer verhoogden. En voor wie van traditioneel vertier hield, waren er Oud Hollandse spelletjes om samen van te genieten!

 

Van A tot Z hebben wij het hele evenement verzorgd: van de programmering en productie tot aan de aankleding. We ontwikkelden een evenementensite en een registratiesysteem, en stonden in voor alle communicatie met de werknemers.

 

Er is geen betere manier om de kerstvakantie in te luiden dan op een feest met je collega’s. En Lamers had in 2023 niet zomaar een feest maar een heel kerstfestival! Alle werknemers waren uitgenodigd voor een middag en avond vol eten, drinken en vertier en dat allemaal in kerstfeer. Wij toverden onze locatie om tot een groot kerstparadijs. Verspreid over alle ruimtes stonden 28 kerstbomen, een sneeuwmachine, vuurkorven en een opblaasbare kerstman van 8 meter en een sneeuwpop van 3 meter. In de grote zaal zetten wij de sfeer van een kerstmarkt neer met houten kraampjes waar iedereen terecht kon voor onder andere broodje currywurst, Luikse wafels en natuurlijk gluhwein.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We ontvangen je graag op locatie!

 

  Adres

    De Kolk 15 (in de Vasim)
  6541 AV Nijmegen

  Plan je route >>>