Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Ontmoeting, inspiratie en informatie

  • 450 bezoekers
  • 13 subruimtes
  • 8 sprekers
  • 24 themasessies
  • Informatie & inspiratie

  Een soort generale repetitie maar dan voor het echie! Tijdens het Jaarcongres Stedelijke Transformatie beleefden we een primeur. De bouw van de grote zaal werd voor een week stilgelegd en samen met Ecolicht & One For The Road transformeerden we de locatie om tot congreszaal.

  “Om te voorzien in de enorme woningbehoefte is snelle transformatie van gebieden en gebouwen essentieel. Maar Nederland heeft nog meer prangende opgaven die een beroep doen op de schaarse ruimte.” Op het jaarcongres Stedelijke Transformaties bundelen overheden, corporaties, ontwikkelaars en bouwers hun krachten voor succesvolle gebiedstranformaties. De ontwikkeling van De Vasim past perfect in dit thema en Platform31 ging met VasimEvents de uitdaging aan om het congres op onze locatie te organiseren.

  Het congres was niet alleen in de grote zaal, verspreid door de hele Vasim werden dertien verschillende zalen, kantoren en werkruimtes omgetoverd tot workshopruimte. In 24 themasessies kwamen diverse kansen en voorbeelden van stedelijke transformatie aan bod.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  We ontvangen je graag op locatie!

   

   Adres

     De Kolk 15 (in de Vasim)
   6541 AV Nijmegen

   Plan je route >>>