Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

 Samen werken aan de juiste match
Ondernemersevent Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

  • 170 bezoekers
  • Ondernemers, werkzoekenden en collega’s WBRN
  • Presentatie set-up
  • Pitches werkzoekenden
  • Netwerkborrel

De krapte op de arbeidsmarkt is hét onderwerp van gesprek tussen ondernemers, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen haakt hier slim op aan en organiseert ondernemersevent ‘Samen werken aan de juiste match’.

Presentaties & pitches

Tijdens het event spreekt Ina Hol, directeur WerkBedrijf.  Daarnaast spreekt ook arbeidsmarktadviseur Jörgen Zegel over de kansen en ontwikkelingen op de landelijke en regionale arbeidsmarkt. Aansluitend vertelt Pim Brouwers Manager Diversity & Inclusion over het succesvol inzetten van diversiteit en inclusie binnen de organisatie. Tijdens de laatste presentatieronde krijgen werkzoekenden de kans om zichzelf te pitchen.

Netwerkborrel

Het gesprek over de krapte op de arbeidsmarkt en diversiteit & inclusie gaat verder tijdens de netwerkborrel, waar ondernemers, werkzoekenden en medewerkers van Werkbedrijf Rijk van Nijmegen elkaar informeel ontmoeten.

VasimEvents voor Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

 

Kleurenbar AudioVideo bracht het evenement in beeld:

 

Meer Cases

Let’s Connect Nijmegen

Let’s Connect Nijmegen Ontmoeting, inspiratie en informatie 800 bezoekers Stadssafari Informatie & inspiratie De BBQ Brandtweer Nimweegse PubQuiz Al sinds 2014 hadden wij de eer…
HBO-Vestival bij VasimEvents in Nijmegen. Lustrumfestival met workshops en lezingen overdag en een BBQ met een feest in de avond.

HBO-Vestival

HBO-Vestival Lustrumfestival HBO Verpleegkunde 850 personen 4 area’s Workshops, bands & DJ’s Foodtrucks Livestream met vier camera set-up Vijftig jaar HBO-V! In september 2022 vieren…