Jaarcongres Stedelijke Transformatie in grote zaal van De Vasim in Nijmegen.

HBO-Vestival

HBO-Vestival
Lustrumfestival HBO Verpleegkunde

  • 850 personen
  • 4 area’s
  • Workshops, bands & DJ’s
  • Foodtrucks
  • Livestream met vier camera set-up

Vijftig jaar HBO-V! In september 2022 vieren Hogeschool Utrecht en Hogeschool Arnhem Nijmegen samen vijf decennia HBO-V. Op twee locaties organiseren de opleidingen het HBO-Vestival. In Nijmegen produceerde VasimEvents een van de lustrumfestivals. De locatie en het buitenterrein opgedeeld in vier area’s bieden een divers dagprogramma, een foodfestival, een band en een club night.

Livestream

De aftrap van een lustrumfestival doe je natuurlijk samen. Op groot scherm ontmoeten locatie Beatrix Theater en De Vasim elkaar via een livestreamverbinding. Een team technici installeert een vier camera set-up met studio in de zaal en legt de aftrap vast alsof de twee groepen zich in één ruimte bevinden.

TOEN-NU-STRAKS

Overdag gaat het HBO-Vestival over de inhoud en staat TOEN-NU-STRAKS centraal. Hoe hebben het vak en de opleiding zich de afgelopen decennia ontwikkeld? Hierover praten en leren de bezoekers tijdens een gevarieerd workshopprogramma:

  • Zorginnovatie en Onderzoek in de Praktijk: toen, nu en straks
  • Toekomstige Zorg
  • Verpleegkundig Leiderschap
  • Rondetafelgesprek professionele identiteit

De Vasim en het omliggende terrein richten we in met een kleine festivaltent en ook in het gebouw bieden de vergaderruimtes en de zalen plaats voor het workshopprogramma.

Foodfestival

De dag loopt over in een bruisend avondprogramma. De locatie verandert in een mini festival met foodtrucks en relaxte live muziek. Vanaf het terras komt de vrolijke Gypsy Jazz je tegemoet en doen de wereldse geuren van de foodtrucks menig bezoeker watertanden.

Festival night

De kers op de taart is het avondprogramma van HBO-Vestival. De HBO-V’ers gaan een echte festivalnacht in. Buiten is het heerlijk vertoeven rond het kampvuur; in de hal staat een Photobooth; FM Entertainment speelt een comedyshow in de theatertent; Piano & Co. brengt een Live Request Show en DJ Odin draait de lekkerste Funk, R&B, Hiphop en Soul.

Meer Cases

Jaarcongres Stedelijke Transformatie in grote zaal van De Vasim in Nijmegen.

Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Jaarcongres Stedelijke Transformatie Ontmoeting, inspiratie en informatie 450 bezoekers 13 subruimtes 8 sprekers 24 themasessies Informatie & inspiratie Een soort generale repetitie maar dan voor…

Let’s Connect Nijmegen

Let’s Connect Nijmegen Ontmoeting, inspiratie en informatie 800 bezoekers Stadssafari Informatie & inspiratie De BBQ Brandtweer Nimweegse PubQuiz Al sinds 2014 hadden wij de eer…
Corporate festival bij VasimEvents in De Vasim in Nijmegen.

Corporate festival Reclassering Nederland

200 jaar Reclassering Nederland Corporate festival Het is dit jaar precies 200 jaar geleden dat Hendrik Suringar het ‘Nederlands Genootschap tot Zedelijke Verbetering der Gevangenen’…