Jaarcongres Stedelijke Transformatie in grote zaal van De Vasim in Nijmegen.

Economische Visie 2023

Showcase van Nijmegens Finest

Gemeente Nijmegen organiseerde bij ons het jaarlijkse inspiratiebijeenkomst  ‘De Economische Visie’. Vroeger bij ons op het Honigcomplex, tegenwoordig op onze nieuw stek De Vasim!
Moesten we een eerdere editie nog online doen vanuit onze streamstudio in verband met de corona-lockdown, nu konden we elkaar gewoon weer in het echt ontmoeten. Al vlogen we dit maal nog wel een gast digitaal in vanuit Parijs!

Op het podium een keur van ondernemers waar Nijmegen écht trots op kan zijn! Dit event mag dan ook best wel de showcase van Nijmeegse ondernemerschap genoemd worden.  Met onder andere Martijn Niessen (CEO van Ynvolve), Jorg Rijkschhoeff (Founder van Sit&Heat) en Eva van Rikxoort (CEO en founder van Thirona).
Daarnaast daagde Behaviour Change Group van de Radboud Universiteit alle deelnemers uit tot gedragsverandering in hun dagelijkse werkomgeving.

Speciale gast was Constantijn Van Oranje-Nassau, die we ‘live vanuit Parijs’ invlogen. Tijdens de technische doorloop was het nog even spannend of het zou lukken in verband met de slechte verbinding die hij had in Parijs. Maar zoals het hoort kwam alles uiteindelijk op z’n pootjes terecht!

StudioHonig verzorgde de techniek om te videobellen en verzorgde daarnaast het camera werk zodat er een interactieve verbinding was.

Tijdens het event waren er meerdere muzikale intermezzo’s. De muzikale omlijsting tijdens het event en tijdens de borrel werd dit maal verzorgd door het Nijmeegse duo Reyes en Jones.

Techniek verzorgd door Ecolicht, Soundworks en StudioHonig, catering verzorgd door One For The Road Catering.

Probeer je ego’s opzij te zetten en niet jezelf op de borst te kloppen. Vraag af wat je van anderen kan leren.”- Constantijn van Oranje’s tip aan ondernemers

Op een rijtje:

180 bezoekers
5 inspirende sprekers
1 online spreker
13 prachtige muzikale nummers

Informatie & inspiratie

Meer Cases

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

 Samen werken aan de juiste match Ondernemersevent Werkbedrijf Rijk van Nijmegen 170 bezoekers Ondernemers, werkzoekenden en collega’s WBRN Presentatie set-up Pitches werkzoekenden Netwerkborrel De krapte…
Jaarcongres Stedelijke Transformatie in grote zaal van De Vasim in Nijmegen.

Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Jaarcongres Stedelijke Transformatie Ontmoeting, inspiratie en informatie 450 bezoekers 13 subruimtes 8 sprekers 24 themasessies Informatie & inspiratie Een soort generale repetitie maar dan voor…

Let’s Connect Nijmegen

Let’s Connect Nijmegen Ontmoeting, inspiratie en informatie 800 bezoekers Stadssafari Informatie & inspiratie De BBQ Brandtweer Nimweegse PubQuiz Al sinds 2014 hadden wij de eer…